hotely Petrcane: ten nejlepší hotel v Petrcane jednat o levné sazby. Žádné rezervační poplatky. Celou cenu rezervace zaplatíte při odjezdu. Zdarma zrušení rezervace.

USD
rezervace hotelů Petrcane : informace o dostupnosti a ceny pokojů
2024-04-21

2024-04-22


Věk dětí:
Zrušit
OK

Rezervaci lze provést nejdéle na 30 dní. Vyplňte prosím jiná data.

Hotely a apartmány Petrcane, všechna ubytování v Petrcane

5hvězdičkové hotely v Petrcane

4 hvězdičkové hotely v Petrcane

  • Hotel Pinija Petrcane fotorgafie

    Hotel Pinija Petrcane

    Obsahující parkování zdarma, tenisový kurt a krytý plavecký bazén, hotel Hotel Pinija Petrcane je 10 minut jízdy od Punta Skala. Ubytování je situováno 1 km od centra města Petrcane a 25 km od…

  • Hotel Petrcane fotorgafie

    Hotel Petrcane

    S výhledem na zahradu je Hotel Petrcane 10 minut chůze od Petrcane Bus Stop ve městě Petrcane. Můžete využít parkování zdarma, venkovní plavecký bazén a sluneční terasu.

  • Sunadria Apartments Petrcane fotorgafie

    Sunadria Apartments Petrcane

    Nacházející se 1 km od Plaża Kozino, hotel Sunadria Apartments Petrcane má soukromý plavecký bazén. Ubytování je situováno 3 km od centra města Petrcane a 20 km od letiště Letiste Zadar.

  • Všech 4 hvězdičkové hotely »

3 hvězdičkové hotely v Petrcane

Nabízíme 330 hotely v blízkosti v Petrcane Chorvatsko s nízkými cenami a slevami. Náš rezervační systém nabízí levné a luxusní hotely v blízkosti v Petrcane, hotely, motely, B&B a cenově dostupné hotely a ubytování v Petrcane. Máme nabídky hotelu v centru Petrcane. Můžete si také rezervovat Petrcane hotel v letiště za levné ceny. Náš systém je bezpečný a zcela zdarma."

mapa Petrcane