Hoteller i Ilok: få de bedste Ilok hoteltilbud med billige priser. Ingen reservationsgebyrer. Du betaler for det hotelværelse i Ilok ved udtjekning. Afgiftsfri afbestilling.

USD
Ilok hotelreservation: check tilgængelighed og værelsespriser
2024-04-21

2024-04-22


Alder på børn:
Annullér
OK

Maksimal periode for booking er 30 dage. Indsæt venligst alternative datoer.

Hoteller & lejligheder i Ilok, alle indkvarteringer i Ilok

4-stjernede hoteller i Ilok

  • Ladanjsko Imanje Principovac Bed and Breakfast Ilok foto

    Ladanjsko Imanje Principovac Bed and Breakfast Ilok

    Ladanjsko Imanje Principovac Bed and Breakfast er tildelt 4 stjerner, og tilbyder gæsterne en værdiboks og en restaurant og ligger i Ilok. Cobankovic Winery og Ilocki Podrumi er placeret 2 km og 2,1…

  • Rooms Villa Iva Ilok foto

    Rooms Villa Iva Ilok

    Det 4-stjernet Rooms Villa Iva ligger i nærheden af Castle Odescalchi-Museum of Ilok og tilbyder klimatiserede værelser med fri Wi Fi i hele ejendommen. Sådanne byattraktioner som Cobankovic Winery…

  • Hotel Dunav Ilok foto

    Hotel Dunav Ilok

    Dunav er et 4-stjernet hotel 1 km fra Stari Podrum og 1,1 km fra Old Wine Cellars. En parkeringsplads er også tilgængelig på stedet.

  • Alle 4 stjerner hoteller »

3-stjernede hoteller i Ilok

Vi tilbyder 17 hoteller i Ilok Kroatien med lave priser og rabatter. Vores booking system giver billige og luksushoteller i Ilok, vandrerhjem, moteller, B&B og budget Ilok hoteller og indkvartering. Vi har Ilok centrum hoteltilbud. Du kan også bestille Ilok lufthavnen hotel med billig pris. Vores system er sikkert og helt gratis.

Ilok kort