Hoteller i Klek: få de bedste Klek hoteltilbud med billige priser. Ingen reservationsgebyrer. Du betaler for det hotelværelse i Klek ved udtjekning. Afgiftsfri afbestilling.

USD
Klek hotelreservation: check tilgængelighed og værelsespriser
2024-04-27

2024-04-28


Alder på børn:
Annullér
OK

Maksimal periode for booking er 30 dage. Indsæt venligst alternative datoer.

Hoteller & lejligheder i Klek, alle indkvarteringer i Klek

3-stjernede hoteller i Klek

  • Apartment Ivka Klek foto

    Apartment Ivka Klek

    Apartment Ivka har udsigt over havet og ligger 15 minutters gang fra Daska i Klek. Du kan også bruge en parkeringsplads på stedet.

  • Guest House & Restaurant Adriatic Klek foto

    Guest House & Restaurant Adriatic Klek

    Guest House & Restaurant Adriatic er et 3-stjernet hotel 2 km fra Daska og 3 km fra Panorama. Overnatningsstedet byder på 14 gæsteværelser, som er indrettet med en terrasse, en balkon og et…

  • Apartments And Rooms Zamak Klek foto

    Apartments And Rooms Zamak Klek

    Apartments And Rooms Zamak er et 3-stjernet hotel 2 km fra Smrdan grad og 3 km fra Sv. Stjepan. Overnatningsstedet byder på 7 gæsteværelser, som er indrettet med en terrasse, en balkon og en sofa for…

  • Alle 3 stjerner hoteller »

Vi tilbyder 221 hoteller i Klek Kroatien med lave priser og rabatter. Vores booking system giver billige og luksushoteller i Klek, vandrerhjem, moteller, B&B og budget Klek hoteller og indkvartering. Vi har Klek centrum hoteltilbud. Du kan også bestille Klek lufthavnen hotel med billig pris. Vores system er sikkert og helt gratis.

Klek kort